woloszuk Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam.Chciałbym sie dowiedzieć jak wysokie sa coroczne składki ubezpieczenia OC ?? Ile one wynoszą ?? Jestem zainteresowany kupnem samochodu a nie mam pojęcia ile zapłace za ubezpieczenie ??Prosze mi pomoc i powiedzieć jaką cene ubezpieczenia zapłace za odpowiednią pojemnosc silnika ??Mam 19 lat i od 6 miesiecy posiadam prawo jazdy.dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Jarek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Koszt OC zależy od wielu czynników rok produkcji pojazdu , czy jest fabrycznie nowy , pojemność silnika , wiek właściciela , okres posiadania prawa jazdy ,liczba lat bezszkodowej jazdy itd. Bez podania tych informacji nikt nie będzie Ci w stanie odpowiedzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi