dokumator Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, mam pytanie może ktoś będzie umiał mi na nie odpowiedzieć. Przy wypełnianiu dokumentacji w szpitalu omyłkowo wpisano inny powód wypadku niż w towarzystwie ubezpieczeniowym i teraz mam problem czy to towarzystwo wypłaci mi odszkodowanie czy posądzio wyłudzenie. Czy towarzystwa sprawdzają domentację z izby perzyjęć , czy wystarczy im karta informacyjna o udzieleniu pomocy w izbie przyjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam, Myślę,że w tej sprawie najlepiej udać sie na Izbę Przyjęć i poprosić o sprostowanie błędnych danych. Niestety te mogą być powodem do podważenia tego dokumentu przez ubezpieczalnię, więc najlepiej wyjaśnić tę sprawę od razu. Pracownik ubezpieczalni dokładnie sprawdzi wszystkie dostarczone przez Ciebie dokumenty, więc powinieneś zadbać by były one wiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi