agaszafirek Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam,spadłam w pracy ze schodów w godzinach pracy, obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim mam skęcone śródstopie z lekkim naderwaniem wiązadeł ścięgnowych- taką diagnozę postawił lekarz w szpitalu do którego zabrała mnie karetka, lekarz powiedzia, żebym robiła okłady, nakładała maści, zwolnienie mam na tydzień, nie powiedział mi co mam dalej robić, gdzie się zgłosić na dalsze leczenie, czy do poradni przyszpitalnej czy do przychodni rejonowej po skierowanie? nie wiem jak starać się o odszkodowanie, w pracy wiem że sporządzono protokół z wypadku, ale co dalej mam robić, gdzie się zgłosić, proszę o informację. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jesli chodzi o kwestię medyczną - jak bedzie Ci sie konczylo zwolnienie lekarskie idź do lekarza rodzinnego, z pewnoscia skieruje Cie do chirurga. Jesli chodzi o pozosale sprawy zwiazane z wypadkiem przy pracy - >>>>> TU masz wszystko: http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=1536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaszafirek Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dzięki, a co lekarz powinien napisac po zakończonym leczeniu co jets takie ważne by dostać to odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Na druku N9 - stwierdzenie lekarza, że leczenie zostało zakonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi