karol 4321 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 mam dwa pytania moze ktos mi podpowie. 1. co to jest centralne biuro likwidacji szkod -czy musze wystepowac o odszkodowanie przez nich,czy moge bezposrenio do ubezpieczyciela oc - firma ubezpieczajaca. 2. za 2 m-ce minie okres 3lat od powstania urazow [ od daty wypadku] - co zrobic gdy ubezpieczyciel bedzie usilowal przeciagnac wyplate odszkodowania poza ten termin-15.07.2008 zlozylem wniosek o odszkodowanie- jak postepowac zeby przed taka ewetualnoscia sie zabezpieczyc . dziekuje za pomoc .pozdrawiam karol 4321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
susel Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 centralne biuro likwidacji szkod - instytucja mi nie znana, kto Ci sprzedał taką bajkę?zadajesz pytania bez opisania sytuacji (może już być przedawniona sprawa, wiesz?) opisz i wtedy Ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hr Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 witaj pewnie chodził Ci o centrum likwidacji szkód danego Towarzystwa Ubezpieczeniowego tam właśnie zgłaszasz swoją szkodę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotorun Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Na dochodznie swych praw masz jesli się nie mylę 10 lat od daty zdarzenia. A tak jak kolega dodał raczej chodzi o centrum likwidacji danego towarzystwa ubezpieczeniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubezpieczona Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Zgłaszasz się do dowolnej jednostki likwidacji szkód danego ubezpieczyciela. Niezależnie od tego ile będzie trwało postępowanie odszkodowawcze ważne żebyś roszczenie zgłosiła w terminie 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi