Fleks16 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Wypadek zdarzył sie na wakacjach w Polsce, ale mieszkam w Szkocji przeszłem operacje i następną przejdę za pól roku. Złamanie lewej kości ramiennej z przemieszczeniem. Usztywniacz na 2 miesiące. Czy mam prawo domaga się odszkodowania w Szkocji (mam 16 lat). Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
susel Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 jak doszło do twojego wypadku, może to był wypadek rowerowy, potrącenie a może smaochodowy, czy to ty go wywołałeś? ty jestweś sprawcą czy może ktoś Ci wyrządził szkodę. Za mało napisałeś abym mogła Ci poradzić coś w tej kwesti, w szkocji to nie wiem czy dostaniesz bo sie nei znam, ale nie wykluczone ze w polsce, tylko musisz napisać wiecej o samym wypadku.moze z oc sprawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi