KiCKERpl Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 WitamOtóż 10 czerwca grając w piłkę nożną złamałem kostkę i kość strzałkową. Kostkę złożyli operacyjnie i wstawili kilka drutów z czego 2 wystawały. na to wszystko założyli gips.3 dni temu wyciągnęli mi te 2 druty które wystawały, a pozostałe 4 mają wyciągnąć operacyjnie za 2 tygodnie. Lekarz zabronił stawanie na tą nogę. Kazał tylko ją ćwiczyć.Wiecie może w jaki sposób? jakie to mają być ćwiczenia?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menson Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 napisz skąd jesteś to poradzę Ci jakiegoś dobrego fizjoterapeutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech1661348197 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam18 stycznia upadłem na oblodzonym chodniku i poszły kości piszczelowa i dwie koło kostkipo założeniu gipsu w szpitalu do domu i powrót do szpitala 21.0122.01 operacja wstawienie kołków drutów pręów śrub 31.01 do domu z opatrunkiem i zleceniem zminy opatrunków06.02 zdjęcie szwów dostałem skierowanie na rehabilitację z zaleceniem niechodzeniaAle co dalej kedy co i jak czy ćwiczenia teraz jakieś teraz czarna magiaCzy ktoś z grona fachowców mógłby mi coś poradzićGdybym użył określeń niemedycznych przepraszam mogę dokładnie przepisaćozdrawiam WS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi