Ratownik11 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam Ekspertów jak i forumowiczów i proszę o pomoc w ustaleniu postępowania odnośnie wypadku mojego taty, który doznał upadku z wysokości i złamał noge. Obecnie jest w trakcie leczenia . Otrzymuje rente wypłacaną już od kilku lat przez Zus jak i opłaca w PZU Życie Sa skałdkę ubezpieczeniową. Okoliczności wypadku tj. upadek z drabiny na wskutek którego mój tata złamał noge miał miejsce w gospodarstwie rolnym, którego jest właścicelem . Miało to miejsce dnia 7 lipca 2008 roku. Obecnie mój tata nie pracował -jest rencistą po wypadku jaki miał 9 lat temu. Chciałbym prosić Państwa o przybliżenie mi toku postępowania jakie powinienem wykonać by uzyskać odszkodowanie po wypadku, tzn jakie dokumenty będe potrzebował do ZUS i PZU. Z góry dziękuje za pomoc mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Mariuszu - za malo danych podales.Gdzie i kiedy mial miejsce wypadek?Tzn. w jakich okolicznosciach? W pracy?Jesli tak - to na jakiej podstawie tata pracowal? Tzn. jaki rodzaj umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi