kasiaczek2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam serdecznie. Po raz drugi złamałam tydzien temu V kość śródstopia prawego. Stało się to na wakacjach na prostej drodze. Jestem studentką i od 5 lat jako student bezrobotny miałam obowiązek ubezpieczenia sie przy jednym z rodziców. Czy w takiej sytuacji moge starać się o odszkodowanie za złamana nogę??? U Mamy gdzie mam ubezpieczenie powiedziano mi, że nie. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcpik Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 jeżeli nie masz ubezpieczenia NW to nie masz możliwości uzyskania odszkodowania.wykupywałaś ubezpieczenie na studiach (koszt około 60 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcpik Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ubezpieczenie o którym piszesz to ubezpieczenie zdrowotne nie wypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiaczek2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nie chyba nic takiego nie wykupywałam nawet nie wiedziałam że można.... Czyli to co płąci moja mama, składki które w czasie stażu płacił urząd pracy to wszystko co mi wtedy potrącali ogólnie rzecz biorąc się nie liczy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiaczek2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No to klops... Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi