janekwara Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 witam sytuacja wyglada tak. na parkingu przed sklepem zatrzymał sie obok mnie koles i wysadajac wiatr wyrwał mu drzwi z reki które uderzyły w moje. do klepania i szpachlowanie. w moim aucie był tylko tata.. który to widział... koles poszedł do sklepu.w miedzy czasie ja wróciłem. zadzwoniłem na policje i po syna. kiedy syn przyjechał - zaproponowal zeby sie dogadac, spisac dane i oświadczenie. koles napisał nam oswiadczenie ze to jego wina, potem skserowalismy w sklepie polise i dowód....na policje nie czekalismy i sie rozjechalismy no i teraz dupa... okazuje sie ze nie zabrałem tego oświadczenia od niego...czy mam szanse na odszkodowanie czy mi sie koles wymknie? jakich sztyuczek może próbować i jak je obejść? dzieki z góry za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 spróbuj po ludzku - zadzwoń do niego lub podjedź niech Ci napisze jeszcze raz. Jak się wypnie, jedź na policję, że koleś uciekł, a spisałeś sobie dane. I już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts