Pawcik77 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mam motocykl po slizgu z uderzeniem w slup na koniecubezp. ac w allianz jak mam postapic ?1. zgloszenie dzwonka w allianz2. mam transportowac moto do serwisu ? - koszt ?? kto pokrywa3. kiedy rzeczowznawca4. jak sie wylicza szkode calkowita w allianz ? jak procentowo od wartosci ?? szczerze to chyba bym chcial zeby go nienaprawiac tylko wziac kase prosze o w miare klarowna i szybka odpowiedz PozdrawiamJareczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 zgłoś szkodę czym prędzej, masz na to 24 godziny zgodnei z OWU AC. Jeżeli tego nei zrobisz nic nie dostaniesz.Po zgłoszeniu szkody Allianz przyśle do Ciebie "zaprzyjaźnionego" rzeczoznawcę który FACHOWO oceni uszkodzenia po czym TU naniesie poprawki i dostaniesz odszkodowanie. Wszystko zgodnie z ustawą w 30 dni:)miałeś świadków wypadku? jeżeli nie to przygotuj się na bój pt. "Takiego zdarzenia nie było" , tudzież "w takich okolicznościach wypadek nie mógł się przydarzyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcik77 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 wywalilem sie wczoraj w nocy ... to dzis zgloszemotocykl sam odtransportowalem do garazu , naszczescie nie mialem daleko swiadkow nie mialem ... naprawde moze to byc powazy klopot ?? tak na zdrowy rozsadek a na co im swiadek ?? uszkodzenia swiadcza o zdarzeniukask porysowany itp. Jak sie oblicza wartosc naprawy i pozniej okresla czy to szkoda calkowita czy nie ??z tego co wiem plastiki sa cholernie drogie , zamiennikow nie ma ... trzeb brac oryginaly od impotera ... dzieki Michale za szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi