krysia Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 bradzo prosze o wytlumaczenie mi procedury wypadek malm 3mc temu po31 dniach zglosilam zgoszenie aby orzyslano mi cover po wypadkowy mialam wypadekw pracy do dzis nie dostala ubezp i nie mam za co zyc w tym baku mam karte kredyowe jestem na niej zdluzona az do limitu na karcie kredytowej czsto pojawia sie juz debet bo nie amm z kad brac na debet i nie mam za co pokrywac rach,a w tym mc jzu niemam z kad brac limit wykorzystany na karcie kredytowej a nie wiem kiey bede miec pienadze i nie wiem jak tym razem poplace rach narzyczony starcil prace nie zarabial duza ale jakos dawalo sie rade lecz dlugi powstaly,tesraz mam tylko SSP a jemu odmowiono bezrobotnego,lecz nie o to chodzi chodzi mi czemu bank tak dlugo nie wyplaca mi pieniedzy i czy moze przynajmniej czsc wypalcic przeciez w ich banku mm konto i lokaty ktore musialam zlikwidowac ,prosze co mam robic .jak pa,mietam zapewniano mnie ze bez zanych problemow po wypelnieniu covera 2tyg i pieniadze beda a tym czasem sa tylko listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 może jakbyś opisała sprawę jaśniej ktoś udzieli Ci rozsądnej rady, póki co kompletnie nie rozumiem co to był za wypadek, jak do niego doszło, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi