peter77 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam, wszystkich, jakis czas temu ok 2tyg. rozbilem sobie glowe, bylem 4 dni w szpitalu, stwierdzono wstrzas mozgu, zalozyli mi 6 szwow. Jestem ubezpieczony w PZU w szkole bo ucze sie w liceum. I teraz moje pytanie: Wiem jak to wszystko przebiega, bo juz dostalem raz odszkodowanie za zlamana reke, pobiera sie dokumenty ze szkoly i zanosi do pzu, oni wzywaja na komisje, okreslaja uszczerbek na zdrowiu itd. Z tym ze dostalem wypis ze szpitala w ktorym jest napisane: uraz glowy s01.0rana tluczona okolicy czolowej zastosowane leczenie:zachowawcze 89.0rtg czaszki 87.17chirurgiczne zaopatrzenie rany 86.9a.t. a,5 ml zalecenia:szwy do zdjecia w dniu 26.07wskazana kontrola neurologiczna za 10 dniI teraz nie wiem bo w tym nei jest napisane ani ile szwow mialem ani nic o wsztrasie mozgu, czy musze isc albo do szpitala albo do lekarza ktory mi wystawi specjalny opis leczenia dla pzu, bo jak mialem zlamana reke to chyba cos takiego dostalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Myślę, że wyjaśnienie tej kwestii na pewno nie zaszkodzi, dodatkowa dokumentacja, która będzie opisywała doznane przez Ciebie urazy na pewno nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi