birmaaaaaa Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Witam.Mam problem z dobraniem ćwiczenia dla osób które miały złamanie kości przedramienia i są już po zdjętym opatrunku gipsowym(pelny zrost). Chodzi mi tu w szczególności o przykłady cw. czynnych wolnych,czynnych oporowych. proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rehabilitant-Warszawka Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie mając tak małą dawkę informacji. napisz jak długo jesteś po złamaniu, kiedy zdjęto gips, czy w tej chwili kontynuujesz jakiekolwiek leczenie i rheabilitacjęnie można się rehabilitować zaraz po wyjęciu ręki z gipsu! to może spowodować zbyt silne obciążenie ręki, szkoda że inni rehabilitanci na tym forum nie potrafili Ci odpowiedzieć na to pytanie, dla mnie o sprawy oczywiste,pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts