sonce Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Miałem wypadek z sarną poza terenem zabudowanym , brak znaku ostrzegawczego o możliwosci wtargnięcia na drogę , wypadek zgłosiłem na policji i ubezpieczyciela w PZU , jestem już po oględzinach i naprawie w warsztacie RENO z mojego AC .Mam pytanie , czy zachowam moje zniżki , czy nie podwyższą mi składki.Wypadek przecież nie był z mojej winy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 jeżeli wypadek nie był z Twojej winy jasne że Ci zniżki nie przepadną, ale najlepiej zadzwoń na infolinię PZU i zapytaj:)dostałeś już odszkodowanie z GDDKiA? po co nadwyrężać AC jak możesz od winnego zaniedbań (nie było znaku = zaniedbanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi