sonce Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wlatach 1993 - 96 byłem posiadaczem Fita 126 P , dopiero teraz dowiedziałem się od ubezpieczyciela ,że moje zniżki nie obejmują tamtego okresu , ponieważ nie mają moich danych z tamtego okresu i muszę sam udokumentować swoje ubezpieczenie za ten okres. Poszperałem i znalazłem kwity na ubezpieczenie z tego okresu. Nadmieniam , że nie przekroczyłem przerwy 5 - ciu lat ciągłości , gdyż następne auto miałem od 2001 roku , w miesiącach to 4 lata i 11 m-cy . Czy teraz doliczą mi zniżki i co z latami 2001 - 2008 do których nie brali pod uwagę ubezpieczenia z tamtych lat , czy nie muszą mi zwrócić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 jeżeli masz dokumenty dowodzące złych wyliczeń składki, napisz do PZU i załącz kopie tych dowodów, zobaczymy jaka będzie reakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi