mariuszkolodynski Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 mialemwypadek samochodowy w dziwnych okolicznosciachbylem na podporzondkowanej i kobieta jadonca glownom migala swiatlami wiec wyjechalem a ona uderzyla we mie dostalem nie dawno pismo od prawnika ze sprawa jest skierowana do piab wiec czy ktos morze mi powiedziec kto zaplaci za jej koszty leczenia ? ja ? czy isc do sadu bo mam swiatka ze ona migala swiatlami a nikogo innego na drodze nie bylo? co mam zrobic z tym prosze o jakoms rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 w takich przypadkach przydaje się ubezpieczenie OC pojazdu, miałeś wykupione? to po prostu im podaj i mniej problem z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi