iras231 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witamdoznałem podczas wypadku samochodowego( nie z mojej winy) złamania łuku kręgu, dwa miesiące przebywałem na zwolnieniu lekarskim(kołnież szyjny przez cały okres). Ubezpieczyciel już wypłacił mi zadośćuczynienei z oc sprawcy w kwocie 10tyś złotych. czy mogę starać sie przed sądem o większą sume i czy są osoby które by sie podjeły tej sprawy. prosze o odpowiedz zainteresowane osoby lub instytucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 najlepiej idź do jakiejś firmy bezpośrednio, adwokata, radcy prawnego. swoją drogą odszkodowanie strasznie niskie, co to za ubezpieczyciel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi