krigol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Po przebytym wypadku samochodowym z winy innego kierowcy doznałam obrażeń ciała : nadciśnienie śródczaszkowe,złamanie łopatki lewej i wyrostka barkowego łopatki , potłuczenie ogólne, wstrząśnienie mózgu w wywiadzie.Ogólnie leżałam w szpitalu 8 dni . Byłam już na komisji lekarskiej, która przyznała mi tylko 2% co mi się wydaje śmieszne po przebytych obrażeniach . Proszę o jakąś pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Czy starasz się również o odszkodowanie z polisy OC sprawcy wypadku? (jeśli nie to pamiętaj, że masz do tego pełne prawo, a wypłacane sumy są nieporównywalnie większe niż odszkodowania z polisy NW). Przede wszystkim porównaj przyznany Ci uszczerbek z tabelami. Postaraj się również o jakąś dodatkową dokumentację, poproś lekarza u którego się leczyłaś o wystawienie opinii na temat stanu Twojego zdrowia. Zawsze możesz wnioskować o ponowne przeprowadzenie komisji lekarskiej, poproś również ubezpieczalnię o wydanie Ci orzeczenia lekarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maagdalena Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Co miales na mysli pisząć "ubezpieczalnie o wydanie orzeczenia lekarskieo"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Trzeba mieć podstawę do złożenia odwołania. Z jakiego tytułu - rodzaju ubezpieczenia te 2% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi