Dolnoslazak31 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Od niedawna firma Gerling w moim miejscu pracy zaproponowała nam przeniesienie ubezpieczeń z PZU Życie do nich. Czy ktoś zna firmę Gerling? Jeśli tak, to proszę o opinie. Jakie warunki proponują, czy są wypłacalni, czy robią problemy z odszkodowaniem.Z góry dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyum Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Powiadasz Gerling jak mam być szczery obiło mi się o uszy ale tak słabo kojarzę z tego co wiem to Gerling Życie i Aspecta Życie T.U. S.A. się nie dawno połączyły i stworzyły jedną firmę w wyniku którego spółka Aspecta Życie, jako spółka przejmowana, została wykreślona z rejestru. Ogólnie to ta firma wchodzi w Polsce w skład Grupy HDI - HDI Asekuracja TU S.A która jest trochę bardziej znana. A opinii ze strony klienta nie słyszałem może ktoś inny się wypowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi