wypadek przy pracy czy warto starac się ...
Założył pepsi1, 3 września 2008 · 470 wyświetleń
Ma sens.
Probowac zawsze warto, idź przedtem do chirurga na konsultację (najlepiej prywatnie) i niech Ci opisze stan aktualny, włącznie z tą niesprawnością palców.
A niezależnie od tego mogę poradzić Ci z doswiadczenia wlasnego, bo tez mialam skręcone srodstopie i nieschodzącą opuchliznę i bolesność, chirurg na to nie mogl juz poradzic, dopiero lekarz rodzinny powiedzial, że swietnie na to pomagają zabiegi fizjoterapeutyczne a konkretnie laser. Niestety, na NFZ juz nie dalo rady, limit wyczerpali, musialam wiec oplacic sobie prywatnie.
Jeden zabieg ok 10-15 zl a dobre skutki odczuwa sie juz po trzecim, opuchlizna schodzi, najleoiej wziąć ich 10.
Do EWANIA
Tak jak Pani poradziła poszłam do ortopedy na konsultacje z której wynikło ze o-porócz tych problemów z palcami w nodze - miałam pęknięcie kostki co jest widoczne na zrobionym nowym zdięciu rtg. jestem po kolejnej rehabilitacji poniewaz pan doktor jest teraz na urlopie udam sie do niego po 20- tym ,po skonczonej rehabilitacji kazał mi znowu sie u siebie wstawic , nie ma zadnej poprawy z noga .A ze zus dostałam odmowna decyzje co do nastepnej komisji i oświadczenie ze jezeli nie zgadzam sie z ich decyzja tao mam skladac sprawe w sadzie .Co dalej mam robić prosze o porade dziekuje