anna maria Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Wracajac z pracy potracil mnie samochod osobowy Mialam pierszenstwo przejazdu a on wyjezdrzal z drogi podporzadkowanej. Oprocz silnych potloczen nic mi sie nie stalo. Czy ja jako rowerzysta bede miala jakies odszkodowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Oczywiście nawet w przypadku niewielkich obrażeń poszkodowanemu należy się odszkodowanie z polisy OC sprawcy wypadku. Do odszkodowania mają prawo wszystkie osoby biorące udział w wypadku: piesi, rowerzyści, kierowcy jak i pasażerowie. Czy byłaś u lekarza? Jeśli nie powinnaś to natychmiast zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna maria Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Na miejscu potracenia byla karetka pogotowia i zostala wezwana policja, mam karte informacyjna z izby przyjec obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim i noge mam usztywniona na szynie gipsowej, za tydzien mam sie zjawic u ortopedy na wizyte kontrolna. Z powazaniem Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 To w takim razie proszę zachować wszystkie te dokumenty będą one niezbędne przy zgłaszaniu roszczeń do ubezpieczalni. Czy masz notatkę policyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi