zerwanie wiazadla krzyzowego...gdzie rehabilitowac..w Warszawie..

Założył filippo4, 4 września 2008 · 481 wyświetleń

filippo4
Za msc mam operacje wiaazadla...i mam do wyboru rehabilitacje albo darmowa w centrum medyczny lim lub w odpłatna enelmedzie czy ktos potrafi mi podpowiedziec gdzie sa lepsi fachowcy?
nana222
witam osobiście nie mam dobrego doświadczenia z publicznymi rehabilitantami, ale oczywiście to nie jest reguła. Słyszała, różne opinie także może na początek idź do państwowych rehabilitantów, a jak nie będziesz widział efektów skontaktuj się z prywatną placówką.
Ewa_fizjo
Pewnie że to nie jest reguła co do 'państwowych' fizjoterapeutów, zresztą często ci sami ludzie pracują w publicznych i prywatnych ośrodkach.
rychu88
tez zerwalem wiazadla boczne krzyzowe kosc strzalkowa chodze w stabilizatorze na rehabilitacje codziennie do szpitala to pomaga
bar2345
Możesz też tam zajrzeć jak zdecydujesz sie na płatną rehabilitację //sun-sport.net
Robas
rychu88, Mam do Ciebie pytanie, czy po zerwaniu więzadła bocznego miałeś zabieg artroskopii czy leczysz się tylko odpowiednią nieoperacyjną metodą - rehabilitacją.
pawelcan12
hej , wlasnie czekam na operacje tylnych wiazadel krzyzowych -szukam kogos kto mial taka operacje