budek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 witam, niestety, brałem udział w wypadku drogowym w którym zginął człowiek. przebiegał przez drogę expresową na drugą stronę jezdni. nie dał mi żdnych szans....zmarł w drodze do szpitala.moje pytanie, czy mogę starać się o jakieś odszkodowanie za uszkodzone auto np. z Funduszu Gwarantowanych Ubezpieczeń? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarmistrz Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 bardzo mi przykro:(niestety UFG temu nie służy. Sprawca szkody może pokryć straty, ale teraz to już z tym nic nie zrobisz zapewne...jego rodzina prawdopodobnie nie przychyli się do Twojej wersji. Tym bardziej, jeżeli Ty byłeś sprawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budek Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi