lataania Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 mam pytanie miałam wypadek samochodowy w czasie pracy dwa miesiące temu teraz złożyłam papiery do PZU o odszkodowanie z dodatkowego ubezpieczenia pracowniczego powiedziano mi tam że w związku z tym że miałam wstrząs mózgu to oni muszą zachować okres karencji pół roku i dopiero po tym czasie mogą zwołać komisje lekarską.Czy ktoś miał może podobny przypadek i może mi powiedzieć czy to normalna praktyka w tego typu obrażeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Niestety odnośnie okresu karencji nie mogę Ci pomóc, ale czy ten wypadek nastąpił z Twojej winy? Jeśli nie to możesz się starać o odszkodowanie z polisy OC sprawcy wypadku. Wypłacane odszkodowania w takim przypadku są znacznie wyższe niż w przypadku odszkodowań z ubezpieczenia dodatkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi