tosieczkawwo Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam, bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem od czego mam zacząć załatwiać odszkodowanie... Jadący crossem małolaci uderzyli w mój płot betonowy zmietli 2 całe przęsła każde o dł 2m, trzecie jest uszkodzone i 3 słupki betonowe...!!!??? Policja mówiła, że ubezpieczenie motoru w PZU pokryje koszty zaistniałej szkody...!!??? ale jak mam się do tego zabrać gdzie co zgłaszać ??? Czy mogę uprzątnąć gruz który pozostał, czy muszę poczekać z tym na rzeczoznawce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłosić sprawę do Ubezpieczalni i czekać na ,,fachowca'' niech wyceni stratę. Później można sprzątać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosieczkawwo Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Dziękuję Bardzo za radę...!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi