Witam mam pytanie odnośnie odszkodowania. Zacznę od tego że gram amatorsko w klubie piłkarskim podczas meczu stłukłem kolano. Po 2 dniach nie odczuwałem już bólu i na lekcji w-f podczas cwiczeń upadłem z ogromnym bólem w kolanie. Za moment ból minął, ale zgłosiłem się do pielegniarki szkolnej i razem z rodzicami zglosiłem się do lekarza który kazał mi robić sobie okłady z lodu. Na następny dzień z bólem zgłosiłem się na pogotowie i dostałem cito na oddział. Diagnoza skręcenie kolana zabieg punkcji i 3 tyg. gipsu. Po ściągnięciu noga bez zmian opuchnięta, długa i droga rehabilitacja nast. kolejna diagnoza zerwanie więzadła przedniego.Aktualnie szukam dobrego szpitala gdzie poddam się rekonstrukcji. Zaznaczam że w obu przypadkach ubezpieczalnie to PZU.
Co do ubespieczenia mam wszystkie wypisy ze szpitala mam historię choroby, zaświadczeenia. Mam pytanie chcialbym złożyć do ubezpieczenia klubowego i szkolnego. Czy mogę złożyć do klubowego przed zabiegiem, a szkolnego po? I jak mam napisać w tym pierwszym leczenie zostało zakończone czy nie? Proszę o radę jak to poprowadzić. Dziękuje