cosmojoanna Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Kupiłam na Allegro krem "Lancome" który okazał się być pseudo LANCOME. Używam tych kremów i umiem rozpoznać falsyfikat od oryginału. W pudełku znajduje się brzydko pachnąca maź o niewiadomym składzie. Nie używałam tego, bo nie mam zamiaru być królikiem doświadczalnym, ale mam pytanie że jeśli okaże się że substancja zawiera niekorzystnie działające, lub szkodliwe dla zdrowia składniki to mogę od sprzedawcy dostać odszkodowanie za narażenie mojego zdrowia?Strasznie wkurzają mnie tacy oszuści żerujący na ludziach nie mających pieniędzy na zakupy w dobrych perfumeriach i nie mających przez to skali porównawczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Oczywiście możesz odesłać im wadliwy produkt wraz z rządaniem zwrotu pieniędzy oraz kosztów wysyłki i innych opłat związanych z zakupem. Listy wyślij za potwierdzeniem odbioru. W razie problemów zwróć się do rzecznika praw konsumenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi