złamanie wieloodłamowe uda
Założył qazwsx, 16 września 2008 · 555 wyświetleń
czekać aż się zrośnie, niestety to trwa długo, o przebojach połamańców mozesz poczytać w tym długim wątku:
no nie mogę dać linka dom nowy, skandal!
połamaniecc napisał(a):
czekać aż się zrośnie, niestety to trwa długo, o przebojach połamańców mozesz poczytać w tym długim wątku:
no nie mogę dać linka dom nowy, skandal!
powypadku napisał(a):
gazwsx mam ten sam problem ze złamaniam wieloodłamowym jakbyś mogł mi coś napisać jak to wszystko będzie przebiegac co robić bo załamuje sie powoli
Pozdrawiam napisz jak to wygląda u Ciebie
powypadku napisał(a):
gazwsx mam ten sam problem ze złamaniam wieloodłamowym jakbyś mogł mi coś napisać jak to wszystko będzie przebiegac co robić bo załamuje sie powoli
wcześniej bylam zarejestrowana jako qwazx
Czesc
Ja miałem operacje 11.12.08 chodze o 2 kulach cięzko jest ale już sie nie łamie 🙂 . Ze zrostem nie wiem jak jest . Strasznie ta noga boli . na rowerku nie dam rady jezdzic bo probowalem le mam za slabe zgiecie jeszcze. Dobrze pogadac z kims bardziej doswiadczonym hehe pozdrawiam 🙂 a juz mialem 2 tyg rehabilitacji a ty kiedy miales operacje
Hej ja miałam wypadek w maju,tydzien noga na wyciągu po tygodniu zabieg.Następnego dnia po zabiegu już ćwiczylam biernie zginanie kolana /ból niesamowity/.Kule wzięłam dopiero w sierpniu.Dobrze ,że rehabilitujesz.
Pozdrawiam