gruby88 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam niecałe 2 tygodnie temu zostałem potrącony na pasach w wyniku czego doznałem urazów takich jak: Wstrząśnienie mózgu, Skręcenie kręgosłupa szyjnego i parę stłuczeń ciała . Sprawca przyznał się do winy i był trzeźwy. Chodzi mi o to jak mogę się starać o odszkodowanie z OC sprawcy. A także o ile mogę zażądać takiego odszkodowania. Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 witaj, takich pytań jak Twoje było już na forum dość sporo, możesz poszukać wpisując frazy typu "odszkodowanie z OC za potrącenie".o jaką kwotę się ubiegać? nie wiem, nie jestem specjalistą, ale sądzę, że Pan Socha też Ci nie napisze bez zapoznania z twoją sprawą. jak twoje zdrowie po wypadku? dalej się leczysz lub rehabilitujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi