zbu14 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 przewróciłem sie w szkole i nie moglem wyprostowac ani zgiac ręki [lokieć]w szpitalu powiedzieli ze to uraz lokcia [na zdjeciu nic nie bylo widac]zalozono mi szyne gipsowa na 2 tyg moge sie starac o odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 jeżeli posiadasz ubezpieczenie typu NW wykupione w szkole to sądze, że możesz.Zgłoś się najlepiej do Pani dyrektor albo do sekretariatu z prośba o podanie numeru polisy.tego typu zapytań było już stos na tym forum, poszukaj w wyszukiwarce : odszkodowanie z NW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbu14 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 tak jestem ubezpieczony w szkole dyrektor mi cos podpisywal ale pytam sie dlatego ze lekarzpowiedzial ze raczej nic nie dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbu14 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a ile gdzies moge dostac 100zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi