Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

odmowa oszkodowania przez zus

pepsi1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o pomoc w mojej sprawie w lutym skręciłam nogę w pracy byłam łacznie na L-4 ok.35 dni na komisji lekarz orzecznik nie stwierdził u mnie żadnej dezfunkcji nogi co w moim zdaniu jest nieprawdą poniewaz nie mogę zgiac palców w lewej nodze tak jak w prawej (pokazałam to takze temu lekarzowi na komisji) Niedawno poszłam do innego lekarza ortopedy byłego biegłegoi sądowego -niE MÓWIŁAM MU O CAŁEJ SYTUACJI Z ZUS-em Pan doktor powiedział ze faktycznie nie powinno tak być z ta noga zlecił mi następne zdięcie rentgenowskie po powrocie do nigo i pokazaniu w/w zdiecia powiedział ze miałam peknięta kostke w stopie oraz zlecił rehabilitacje odwołałam sie do zus o następna komisje lekarska w odpowiedzi dostałam pismo o odmowie odszkodowania jednorazowego oraz że mam wniesc sprawe deo sądu rejonowego i ubezpieczeń . Co w tym wypadku mam zrobić mam już dojść ... poraz pierwszy staram sie o takie odszkodowanie nigdy w moim zyciu nie mialam nic złamanego ,pękniętego ani zwichnietego a szczególnie w pracy... czy ma to sens aby się odwoływac do sądu i czy jestem naprawde na przegranym miejscu jeśli jednak założe sprawe i ja przegram to czy bede zmuszona płacić za ta rozprawe w sądzie PROSZE O POMOC I Z GÓRY BARDZO DZIEKUJE