wiko Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Jadac samochodem otworzyla mi sie maska i poniszczyla znacznie dach i szybe.Mam ubezpieczonie AC w PZU. Facet od wyceny w PZU powiedzial, ze za takie cos niedostane odszkodowania,bo mi sie nie nalezy. Mowi, ze mial juz kilka takich przypadkowi za kazdym razem wniosek o odszkodowanie został odrzucony. Jak zadzwonilem do Warszawy do PZUto mi tam powiedzieli,ze odszkodowanie mi sie nalezy. Jak to wiec jest w takim przypadku?Ta sama firma i rozne wersje...Za tydzien we wtorek bede mial ogledziny auta. Jak to najlepiej zrobic, zebymodszkodowanie otrzymal? Na co sie powolac konkretnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 witamnie dowie się Pan o decyzji ubezpieczyciela dopóki nie wystosuje Pan do niego roszczenia. Informacja telefonicznie udzielona jest czasami rozbieżna i niekompetentna.Proszę po prostu złożyć pismo o szkodzie i czekać na decyzje.Za co odpowiada ubezpieczyciel (za jakie szkody) znajdzie Pan też w ogólnych warunkach umowy.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts