antyUnger Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Mam ubezpieczenie Długoterminowy Plan Zabezpieczenia Rodziny, składka miesięczna 170 zł. Uległem wypadkowi 14 miesięcy temu, do dzisiaj mam niesprawną nogę. Mam umiarkowany stopień niepełnosprawności. Ubezpieczyciel tj. Generali odmówił mi jakiegokolwiek odszkodowania ponieważ nie straciłem nogi. Poruszam się za pomocą kul. Skarga do zarządu nic nie dała. Jest to bardzo tajemnicza organizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonday Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a przyglądałeś się ogólnym warunkom umowy? jaki jest powód odmowy?podstawą jest CZYTANIE OWU przed podpisaniem umowy bo potem jest szok że nie wypłacają, bo albo za późno zgłoszone, albo zdarzenie lub uraz nie jest objęty ochroną ubezpieczeniową. sprawdź OWU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi