asa Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witamw grudniu miałam wypadek w pracy mam wszystkie papiery (protokoły, karte wypadku itp.) jestem dalej na zwolnieniu lekarskim poniewaz wyskoczył mi dysk z naciskiem na nerw od nogi do tego złapałam rwe kulszowaoraz, zapalenie stawu biodrowego.Mam pytanie czy jeśli skończy mi sie leczenie moge starać sie o odszkodowanie nawet jesli bede całkowicie wyleczona?prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 WitamOczywiście w związku z tym, iż wypadek miał miejsce w pracy należy się Pani odszkodowanie z ZUS oraz ubezpieczenia pracowniczego (grupowego), niestety nie są to kwoty wysokie.Proszę się jednak starać.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi