skalarksawera Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Mialem taka sytuacje polisa konczyla mi sie 22 wrzesnia i w tym dniu wyslalem faksem wypowiedzenie w link4 natomiast 24 wrzesnia dostalem kwitek do zaplaty na przyszly rok co mam zrobic aby anulowac ta polise bo mam nowa zawarta z innym ubezpeczycielem ? i czy sa na to jakies akty prawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonday Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 na wypowiedzenie ubezpieczenia masz miesiąc, jeżeli tego nie zrobiłeś została automatycznie przedłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarksawera Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 no wypowiedzialem ale w dniu w ktorym sie konczyla i nie uznali mi jej wiec co z tym zrobic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriu_2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 W Link 4 bylem od trzech lat!! Kupowałem pełne ubezpieczenie samochodu czyli OC ACi NW. Namówiłem pięciu znajomych którzy za moja namowa również przeszli do Link4.I wszystko było ok. byłem wymarzonym klientem do momentu kiedy poszukałem tańszego ubezpieczenia. WLink4 ubezpieczenie miałem do 14listopada,rezygnacje listem poleconym wysłałem 10listopada a Link4 podobno otrzymał list 17listopada wiec już zdążyli automatycznie przedłużyć polisę na następny rok i straszą mnie ze jak nie zapłacę to dalszą sprawa zajmie się firma windykacyjna! Teraz tez mam kłopot! Szkoda ze tak szybko nie działają w likwidowaniu szkody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goly19 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 LINK 4TO BANDA OSZUSTÓW HAMÓW ZŁODZIEJI ITP.NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY UBEZPIECZENIOWEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi