iulas Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ubezpieczenie Zdrowotne w SIGNAL IDUNA warto to wykupić ? Tak się ostatnio nad tym zastanawiam jest to coś warte ? Piszą że wszystko zapewniają ale do końca nie mam przekonania pewnie są w tym jakieś obostrzenia i regulacje ale pytanie do was może właśnie ktoś z tego korzystał i jak to wygląda w praktyce ? W ogóle co sądzicie o tych wszystkich ubezpieczeniach zdrowotnych ? Jak czytam badania bez ograniczeń , wizyty lekarskie bez limitów itd. aż się wierzyć nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonday Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 najlepiej zajrzeć do samego OWU, tam masz wszystkie warunkiCo do Signal Iduna - mam o nich jak najbardziej...negatywne zdanie. Nie lepiej wykupić w HDI albo PZU? Signal Iduna nie ma nawet własnego centrum likwidacji szkód! Zresztą sam możesz to sprawdzić dzwoniąc do nich.I co będzie gdy doznasz szkody? będą Cię odsyłać do jakiejś firmy zależnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iulas Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Dzięki za info wgłębiłem się trochę bardziej w ten temat trochę bardzie i na razie się wstrzymam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi