mily Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Minął miesiąc a Generali w Łodzi odział który likwiduje szkodę komunikacyjną z AC sprawcy wykręca się a to brakiem wyceny technicznej a to brakiem dokumentów z Policji o odpowiedzialności. Nie wpłaca mnie poszkodownemu żadnego odszkodowania nawet nie przysłali mi wyceny tylko telefonicznie mnie poinformowali że jest szkoda całkowita . Żeby skontaktować się z panem który likwiduje szkodę trzeba spędzić cały dzień przed telefonem.Na moje pytanie czy nie można takich dokumentów przefaksować odpowiada że jak je mam to żebym im przefaksował ironicznie. Jutro zamierzam dzwonić na Policję z zapytaniem. Sprawa była jasna sprawca dostał mandat i go przyjął.Jak z nimi zagrać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonday Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ubezpieczyciel ma 30 dni na udzielenie odpowiedzi na roszczenia, nawet jak przedłuża postępowanie powinien wyjaśnić powód opóźnień NA PIŚMIE, postrasz ich może Rzecznikiem Ubezpieczonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Dzwoniłem dzisiaj na Policję tam uzyskałem informację że pózno zwrócili sie z zapytaniem a dokumenty wysłali 1.X.08 z Policji a dzisiaj upłynął miesiąc od zgłoszenia do ubezpieczyciela szkody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Jest OK.W ostatni dzień przesłali kase i pismo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi