xxxxPRZEMOxxxx Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mam 15 lat ,jechałem na rowerze ( we wakacje ) i miałem drobny wypadek w którym doznałem pęknięcia czaszki (kości ciemieniowej) z usunięciem części kości złamanej wgłębionej na 13 mm .Karetka zabrała mnie z miejsca wypadku , byłem ubezpieczony przez szkołe.Leżałem na odziale neurochrurgi około tydzień , nie miałem wsztrząsu mózgu ani krwiaka (całe szczęście) . Mam zwolnienie do lutego z wf-u , czekam na opracje zalania tej dziury w mojej głowie chyba że sama mi zarośnie ponieważ rosne i jst szansa na to . Ciekawy jestem tylko ile moge dostać odszkodowania . Rozumię ęe to zalezy od ubezpieczycila itd. ale chcę wiedzić od ilu do ilu mogę dostać piniędzy (w najlepszym i najgorszym wypadku).Musze jednak czekac jeszcze do czasu aż leczenie się zakończy. Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam za błędy ortograficzne jeśli się pojawiły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 nie pojawiły się błędy ortograficzne, tak więc spoko;)co do odszkodowania to oczywiście, jeżeli Twoje ubezpieczenie przewiduje ochronę w tego typu przypadkach to możesz się starać. Ile dostaniesz? to już zależy od lekarzy orzeczników jaki oszacują procent% uszczerbku. Tak działa ubezpieczenie NW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi