elżbieta1661348181 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam! Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki procent odszkodowania mogę się spodziewać za złamanie trzonu piszczeli S82.2, kości podudzia lewego w 1/3 dalszej. Kość zespolona płytą podudziową i 6 śrubami. Złamanie było w marcu i jeszcze chodzenie sprawia mi ogromny ból jakby ta kość się ruszała. Lekarz powiedział, ze jest zrost a ja nie mogę chodzić. Mam wezwanie na komisję lekarską do PZU i nie wiem na jaki % mogę liczyć. Byłabym wdzięczna za poradę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witaj,przede wszystkim napisz z jakiego ubezpieczenia chcesz dochodzić odszkodowania? mowa o ubezpieczeniu NW czy OC, czy może nażycie".Generalnie w ubezpieczeniach nieobowiązkowych ubezpieczyciele przygotowują specjalne tabele, w których określone są procentowe uszczerbki za konkretne urazy, od do. Tam możesz znaleźć informacje pożądane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elżbieta1661348181 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam! Korzystam z ubezpieczenia sprawcy OC , który nie zadbał należycie o odśnieżenie terenu. Jestem po komisji lekarskiej. Wniosłam również do ubezpieczyciela pismo o zadośćuczynienie. Obecnie mam usunięte zespolenie kości, wróciłam do pracy i czekam na orzeczenie szanownej komisji lekarskiej % uszczerbu na zdrowiu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi