dziunia26-81.pl Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam.Mam pytanie mialem wypadek w pracy schodzac z wozka widlowego zle stapnelem skutkiem tego byly dziury w posadzkach i doszlo do zlamania kosi pietowej.,oraz stluczenie lewego nadgarstka.Przewieziono mnie do szpitala gdzie odmowilem operacjii poczym zalozono mi gips.Mam takie pytanie poniewaz chouje juz 6 miesiecy i nadal nie jestem zdolny do pracy...czy moge ubiegac sie o odszkodowanie z zakladu pracy?czy moze naleza mi sie inne odzkodowania?z gory dziekuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Nie bardzo rozumiem dlaczego odmowiles operacji. Czy zglosiles pracodawcy wypadek przy pracy? Czy sporzadzono protokol powypadkowy? Poczytaj to: http://e-rachunkowosc.pl/artykul.php?view=79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi