W lipcu złamałam piętę. Złamanie mam zespolone płytką, dokonano też przeszczeów kości. Od tygodnia zdjęty gips-szyna. Kiedy mogę rozpocząć rehabilitację, ewentualnie jak mogę sama ćwiczyć w domu żeby uruchomić nogę? Na ile mogę obciążać nogę i czy tylko poprzez stawanie na niej?
Złamana pięta - rehabilitacja
Założył Katarzyna2008, 4 października 2008 · 501 wyświetleń
jak już zdejmą gips i szyne to dopiero wtedy. jak chcesz rehabilitować jak jeszxcze się nie zrosło? myśl Kasiu;)
połamaniecc napisał(a):
jak już zdejmą gips i szyne to dopiero wtedy. jak chcesz rehabilitować jak jeszxcze się nie zrosło? myśl Kasiu;)
jak bysmy wszyscy mieli czekać z rehabilitacją na zrost to byśmy się całkowicie odwapnili.
a Tobie Kasiu radzę jak najszybciej zgłosić się do jakiegoś rehabilitanta z fotami rtg i zacząć ćwiczenia.
agula napisał(a):
To Ty myśl połamańcu 🙂połamaniecc napisał(a):
jak bysmy wszyscy mieli czekać z rehabilitacją na zrost to byśmy się całkowicie odwapnili.
a Tobie Kasiu radzę jak najszybciej zgłosić się do jakiegoś rehabilitanta z fotami rtg i zacząć ćwiczenia.