Jump to content
Forum Odszkodowania

zaliczka PZU

WitekD
 Share

Recommended Posts

Witam, mam pytanie dot. NW w PZU, nieco ponad rok temu byłem na komisji lekarskiej po wypadku samochodowym w którym złamałem nogę. Na komisji określono mój stan leczenia jako niezakończony i w związku z tym przyznano mi jedynie zaliczkę, tu chciałbym zapytać, czy teraz, już po skończeniu leczenia muszę jeszcze raz od nowa składać wniosek o odszkodowanie, czy jest ku temu jakaś inna procedura?

teraz już Twoja sprawa jest w rozpatrzaniu, zgłoś się ponownie do PZU z numerem już rozpatrywanej szkody i powiedz że zakończyłeś leczenie.

a kto spowodował wypadek? próbowałeś dochodzić odszkodowania z polisy OC sprawcy czy sam byłeś sprawcą?

• 2 weeks later...
A miałbym jeszcze jedno bardziej prozaiczne pytanie - jeśli zaliczka wynosiła 800 zł to jaka orientacyjnie mogłaby być cała kwota odszkodowania przy uwzględnieniu, że nie ma większych powikłań po złamaniu? Jeśli wie ktoś, chętnie się dowiem:)

takie pytania mnie zawsze rozwalają :D każdy przypadek jest inny i nikt nie jest w stanie udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi bez analizy dokumentacji medycznej

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...