radek949 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 doznałem poparzenia palca w pracy, (jestem kucharzem), w mojej firmie mamy dwie kuchnie, na zmianie pracowałem sam na jednej, a na drugiej, kucharze poszli na slpita(przerwe)ale zostawili jednego kucharza, który sie dopiero uczy na kucharza, robił karmel w garnku, nie dopilnował i garnek sie zapalił, zaczoł z niego wylatywac jak z wulkanu karmel i ogien rozprzestrzeniał sie powoli po palnikach, chłopaczek zbiegł po mnie i prosi minie o pomoc, wiec ja za nim i widze na górnej kuch pozar, wiec reakcja natychmiastowa zachamowac powstawanie ognia...złapałem za recznik mokry i próbowałem połozyc go na garnku i jak to robiłem wyleciał karmel i spadł mi na palec w wyniku czego doznałem oparzenia tego palca, zrobiła mi sie wielki bombel, wielkosci cm na cm na palcu...zgłosiłem to menadzerom, i teraz czy to było z mojej winy???czy moge sie ubiegac o odszkodowanie?? z góry dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna11985 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 hej! i co z odszkodowaniem? ja niecale trzy tyg temu mialam pozar w domu, wiec mam rowniez poparzenia, tyle, ze troche wieksze, tylko nie wiem jak z odszkodowaniem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek949 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 no chyba lipa wyszła...dzwoniłem do firmy od odszkodowan, mowili ze na 90%bedzie zadzoanili raz drugi i cisza....nic z tego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi