Wypadek w pracy.Złamanie obydwu nóg.
Założył helldogs1, 7 października 2008 · 477 wyświetleń
Napisali na odwrocie , że do komisji lekarskiej ZUS, ale czy to coś da ,podniosą może dwa procent dla odczepnego, bo to przecież lekarze tego samego ZUSU tylko, że ich będzie więcej.
Gdyby mnie to również nie zadowoliło , czy wtedy będę się mógł odwołać do Sądu Pracy?
Nie wiem czemu ,ale im bardziej wierzę.To co mi się przydarzyło ,nie życzę nikomu,może chodzę prosto,ale co przeszedłem tego nie da się opisać.Napisz mi ,czy za taki wypadek mogę liczyć na większy procent,może nie taki jak w Pzu, ale może o połowę niższy,a nie namiastkę. najniższy z możliwych
Już mi nie chodzi o te pieniądze ale o sprawiedliwość.dlaczego jedni lekarze uważają że mam duży uszczerbek na zdrowiu a lekarze z ZUSu że jestem całkiem zdrowy. Przecież ja już nigdy nie będę zdrowy,często bolą mnie nogi,już nie wspomnę że bardzo uwierają mnie śruby.Nie mogę długo spacerować , poruszam się tylko samochodem lub rowerem Będę jeszcze musiał usunąć w tym roku blachy z podudzia. Udo zostanie mi na przyszły rok.
helldogs1 napisał(a):
Napisali na odwrocie , że do komisji lekarskiej ZUS, ale czy to coś da ,podniosą może dwa procent dla odczepnego, bo to przecież lekarze tego samego ZUSU tylko, że ich będzie więcej.
Gdyby mnie to również nie zadowoliło , czy wtedy będę się mógł odwołać do Sądu Pracy?
Co do dalszych odwolan - tez na kolejnych decyzjach ZUS powinna byc informacja gdzie i do kogo sie odwolac.
Pisze tutaj bo mam pytanie w związku co do treści postów wcześniejszych
Złamałam nogę w pracy (żołnierz zawodowy) tez mam śruby w nodze i na komisji powiedzieli mi ze dopóki mi ich nie usuną nie mogą orzec o uszczerbku a do pracy już wróciłam O CO KAMAN??? zbyli mnie czy maja rację i czy w takim wypadku jak sie zgłosze później po to odszkodowanie to mi go porostu nie wypłacą???
proszę o szybka odpowiedź!!!