Ania Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam mam prosbe a zarazem pytanie w marcu zlamalam pod koniec marca zlamalam reke a na poczatku kwietnia przeszlam operacje tej reki,w czwartek mam komisje lekarska i mam tylko wypis ze szpitala wypelniony wniosek pzu ale nie mam papieru z z Pogotowia Ratunklowego kiedy udzielali mi pierwszej pomocy czy jest to potrzebne co mam robic?Wystarczy wypis ze szpitala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Czy moge prosic o szybka rade,odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ale opóźnienie!! ale jestem ,jestem;Pwięc...może Pani ten papier z PR załatwić, zawsze to coś, choć wpływ jego na wysokość odszkodowania ...hmm, wątpie biorąc pod uwagę to że to tylko ręka:/pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi