Bartix65 Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Witam!Mam problem na w-f przewróciłem się i skręciłem kolano(Nie mam w gipsie)Czy nalezy mi sie jakies odszkodowanie za takie cos???Jak tak to ile??Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Witajpowinnaś zgłosić wypadek wychowawcy lub dyrektorowi, na pewno masz ubezpieczenie w szkole, więc z niego należy Ci się odszkodowanie, ale nie będzie to wielka kwotapozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartix65 Posted May 16, 2007 Author Share Posted May 16, 2007 A wiesz może jak to bedzie kwota bo w pitąek jade na kontrole jak sie pogorszy gips! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 niestety nie dysponuje takimi informacjami, Firma Campter także nie zajmuje się sprawami tego typupozdrawiam i życzę powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzizak3 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Witam! Skręciłem w poniedziałek w szkole kolano, pojechałem na ostry dyżur i lekarz stwierdził naciągnięcie więzadła pobocznego piszczelowego i prawdopodobieństwo uszkodzenia łąkotki. Zdjęcie RTG nie wykazało zmian. Ubezpieczony jestem w szkole wiadomo - to jest chyba PZU, ale nie wiem na jaką kwotę (myślę, że na +- 10 000 zł, bo tak w szkołach chyba ubezpieczają). Ile mogę dostać tak mniej więcej procent uszczerbku na zdrowiu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgaa Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 jeszcze nie wiadomo czy w ogole dostaniesz;/ ale walcz o swoje.moja znajoma dostala za podobny przypadek 2% -czyli ok 200-300zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 GabiPBB wrote: Jestem ubezpieczona w PZU i miesiąc temu miałam wypadek na rowerze w wyniku, którego skręciłam kolano i naderwałam scięgna i wiązadła. Wiem, że nikt nie udzieli mi precyzyjnej informacji bo wiele czynników wpływa na to jaki komisja orzeknie procent uszczerbku na zdrowiu ale może ktoś z Was miał podobny uraz i mógłby mi powiedzieć na ile procent go "wycenili" Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszek15 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 keri wrote: GabiPBB wrote: Jestem ubezpieczona w PZU i miesiąc temu miałam wypadek na rowerze w wyniku, którego skręciłam kolano i naderwałam scięgna i wiązadła. Wiem, że nikt nie udzieli mi precyzyjnej informacji bo wiele czynników wpływa na to jaki komisja orzeknie procent uszczerbku na zdrowiu ale może ktoś z Was miał podobny uraz i mógłby mi powiedzieć na ile procent go "wycenili" Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Napisz dokładnie co lekarz napisał na Twojej karcie informacyjnej. Które więzadła są uszkodzone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts