Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

wychodzenie z domu przez połamańców

krzysgips
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dwa tygodnie złamałem nogę. Kość piszczelową. Na szczęście bez żadnych przemieszczeń. Wyrok brzmi 6 tygodni w gipsie na całą nogę.

Jak narazie leżałem prawie cały czas. Jednak od paru dni zaczynam skakać o kulach po domu. Po szybkim czasie opuszczenia nogi i "skokach" trochę mnie zaczyna bolec. Jednak jet lepiej i już dłużej wytrzymuje. Tylko strasznie ciężko sie operuje takim ogromnym gipsiorem

Chchialem sie spytać czy mając taki gips od końca uda do palców. Wychodził ktoś z domu? bo wsumie po 6 tg nieobecności na uczelni będę miał ogromne zaległości. I mam zamiar jakoś do kuśtykać z 2 razy w tyg... myślicie że to technicznie możliwe? jak było w waszych przypadkach?

HEJ! Nie taki problem straszny ja miałam dwa złamania uda i podudzia! Po usunięciu płyty ba podudziu ponieważ się uszkodziła poskładali odłamy od nowa i włożyli mi nogę do takiego gipsu że pomijając cała noga dosłownie w gipsie na dodatek był taki gruby że przy rozcinaniu pielęgniarka powiedziała że mogę podziekować lekarzowi bo go piłą nie można przeciąć! Ku pocieszeniu ja w takim gipsie chodziłam 6 miesięcy! Więc nie było mowy żeby przesiedzieć w domu!:-) Więcej odwagi jednym słowem!

ja tez mam ten przypadek hehhe mam gips od ud do kostki i dokladni tez chodze na uczelnie bo mi sie zalegloac zrobily i musialm isc ja mam zlamnie otwrte kosci pizczeowej i to potrojne wiec jak wyjde o kulach to za rok podajze i ma przez ten czs nie wychodzic wdomu o wzyciu chodze nawet do pubu heheh tyle zeja juz gips scigalm 12 listopada ale sruby pozostaly