przemocopka Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 w czerwcu doznalem zwichniecia kolana podczas gry w pilke nozna na miejskim obiekcie sportowym (platnym) w Anglii. Skorzystalem z pomocy w ambulatorium, ale niestety nie obylo sie bez operacji, ktora przeszedlem juz w Polsce i zalecana jest mi kolejna, przez trzy miesiace rehabilitacji nie pracowalem. W Polsce wg procedury czekalaby mnie komisja lekarska ustalajaca procent uszczerbku na zdrowiu i wyplata odszkodowania,a nie wiem jak jest w Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 jeżeli wypadek nastąpił z Twojej winy, a nie np właściciela boiska (np. dziury lub znaczne nierówności mające wpływ na bezpieczeństwo) to nie będziesz mieć możliwości uzyskania odszkodowania z polisy OC. Nie wiem niestety jak sytuacja wygląda z beneficjami społecznymi z ubezpieczenia społecznego w Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam23 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 tzn ze w anglii z odpowiednika NNW nie dostanie nic? Czy w anglii ten system jeszcze gorzej dziala:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaZ Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Nawet jeżeli ktoś ma ubezpieczenie zdrowotne czy ubezpieczenie na życie to i tak nic nie dostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi