stowa Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 nie wiem ile mam sie domagac odszkodowania po wypadku ktory byl nie z mojej winy. bylem w pociagu pod ktory wjechal tir. w trakcie wypadku uderzylem glowa w stolik w przedziale i stracilem przytomnosc. zostalem przewieziony karetka do najblizszego szpitala. lezalem w szpitalu mialem wstrzasienie mozgu, zerwane miesien stozka barkowego, obrazenia prawej stron klatki piersiowej, bylem na zwolnieniu w pracy niecale 3 miesiace. po wypadku mam leki chodze na terapie do psychiatry oraz jestem pod stala opieka u ortopedy gdyz z moim prawym ramieniem nie jest wciaz dobrze. chce sie dowiedziec co mam zrobic odnosnie odszkodowania??? nie wiem ile mam zadac???? moze ktos mi cos poradzi i wie ile moge domagac sie odszkodowania?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campter Odszkodowania Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 W pierwszej kolejności, gdy będzie już to możliwe, proszę zbierać dokumentację medyczną. Istotny z punktu widzenia odszkodowania jest również Pana dyskomfort w życiu zawodowym, osobistym. W razie problemów służymy pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi