Belka Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam Miałam wypadek przy pracy ,teraz jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym ,wiem ze stara się o jednorazowe odszkodowanie po zakończonym leczeniu ale mam pytanie co wtedy jeśli lekarz uzna ze leczenie trwa nadal i kieruje na rentę wypadkową .Warunkiem starania jest napisane na N9 LECZENIE ZAKOŃCZONE i wtedy się kieruje na komisjeCzy w wypadku gdy zostanie przyznana renta trzeba czekać aż się skończy i dopiero wtedy starać się o odszkodowanie ?Proszę o odpowiedz ,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie trzeba czekać do zakończenia ew. renty. O odszkodowanie można sie starać po zakończeniu leczenia i rehabilitacji. Po zakończeniu świadczenia rehabilitacyjnego lekarz powinien wypisać Ci zaświadczenie o stanie zdrowia N9, które jest potrzebne do starania sie o odszkodowanie z ZUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belka Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dziękuję za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi